Familie

FAMILIE BIO

Richard Krajicek (1971)

Als proftennisser heeft Richard 17 toernooien gewonnen, inclusief Wimbledon, en drie dubbelspeltitels. Hij stond jarenlang in de top-10 en bereikte de 4e plaats van de wereldranglijst. Na zijn tenniscarrière richtte hij de Krajicek Foundation op, met als doel: “Geen kind buitenspel.” Er zijn inmiddels 124 Krajicek Playgrounds in Nederland: speelvelden in aandachtswijken waar kinderen onder begeleiding kunnen sporten. Ook reikt de Foundation jaarlijks studiebeurzen uit aan Scholarshippers. Richard Krajicek is sinds 2004 directeur van het ABN-AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam, één van de grootste indoor-toernooien ter wereld.

Richard Pics

Emma Deckers (1998)

Na haar vwo is Emma in Los Angeles gaan wonen, waar ze een opleiding in film en theater heeft gevolgd aan The American Academy of Dramatic Arts. Ze speelt daar inmiddels in haar tweede toneelstuk bij het theatergezelschap Loft Ensemble, en volgt acteer-, zang- en dialectlessen. Hoewel Emma om de zoveel tijd naar Nederland moet komen in verband met haar Amerikaanse verblijfsvergunning, is ze vast van plan nog jaren in Los Angeles te blijven wonen.

Emma Pics

Alec Deckers (2000)

Nadat Alec in 2014 Nederlands kampioen t/m 14 jaar was geworden, besloot hij 4 en 5 havo in één jaar te gaan doen om zich daarna fulltime op een tenniscarrière te kunnen richten. Door een flinke groeispurt heeft hij na zijn eindexamens te kampen gehad met een aantal hardnekkige blessures, maar inmiddels kan Alec zich samen met zijn coach Eddy Bank weer op internationale toernooien gaan richten.

Alec Pics