Mar
22
vr

Boekenbal

Aan de vooravond van de Boekenweek vindt het traditionele Boekenbal plaats. Op dit exclusieve feest viert schrijvend en uitgevend Nederland het begin van de Boekenweek.

Mar
23
za

Opening boekhandel Van der Velde in Harlingen

Op zaterdag 23 maart word ik geïnterviewd door Ivan Borghstijn bij Van der Velde Boeken in Harlingen. Dit gebeurt op de eerste dag van de Boekenweek, wat tevens de dag van de officiële opening van dit nieuwste Van der Velde-filiaal is.

Mar
30
za

Interview op literair festival BoekFEST

Het leukste festival van het jaar komt er weer aangestormd, inclusief wapperende rode cape en bekende superheroes. Dit jaar staat het BoekenFEST namelijk in het teken van Super(wo)man. Op 30 maart is DNK dé plek waar supermannen- en vrouwen zich verzamelen om jou een bijzondere avond uit te bezorgen. En het belooft een avond voor in de boeken te worden!

In Amsterdam wordt de landelijke Boekenweek afgetrapt met het welbekende Boekenbal. Hier in Assen doen we het íets anders, wij sluiten de Boekenweek namelijk feestelijk af met het BoekenFEST! Een sfeervol festival bomvol bekende schrijvers, liveoptredens, swingende muziek, culinaire versnaperingen en vooral boeiende verhalen. Dit jaar is de line-up extra bijzonder met supervrouwen- en mannen zoals Daphne Deckers, Aaf Brandt Corstius, Bobbi Eden, Deborah Cabau, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Lévi Weemoedt. Nieuwsgierig naar alle namen? Hou dan deze pagina in de gaten!

In samenwerking met het Drents Museum.

Mar
28
do

Lezing en signeren in Bibliotheek Arnhem

René Gademann (schrijver en presentator RTV Arnhem) zal mij deze avond interviewen.

Kom luisteren en laat je boek signeren!
Donderdag 28 maart 2019
Prijs: € 7,50
Tijd: 20:00 – 22:00
Locatie: Bibliotheek Kronenburg

Mar
27
wo

Lezing en signeren in Hotel Mauritz in Willemstad

Woensdagavond 27 maart in de boekenweek.

Je bent van harte welkom vanaf 19.30 en ik start mijn lezing om 20.00 uur. Ik zal door goede vriend en journalist Ivan Borghstijn geinterviewd worden en natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Medewerkers van boekhandel ‘t Rozemarijntje zijn aanwezig en je kunt (eventueel) het nieuwe boek van Daphne Deckers aanschaffen en laten signeren.

Mar
26
di

Lezing en signeren in bibliotheek Hengelo

In het kader van het thema van de Boekenweek 2019 (23 t/m 31 maart) – De moeder de vrouw – wordt bestseller auteur Daphne Deckers geïnterviewd door goede vriend en journalist Ivan Borghstijn over haar nieuwste boek ‘Dubbel zes’. Natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Feb
28
do

Koffietijd

Op donderdag 28 februari 2019 ben ik uitgenodigd bij Koffietijd om te praten over mijn nieuwe roman Dubbelzes. 

Feb
26
di

Tijd voor MAX

Op dinsdag 26 februari ben ik bij Tijd voor Max in het Mediapark in Hilversum om te praten over mijn nieuwe roman Dubbelzes. 

Feb
21
do

The Grand – lancering Dubbel Zes

Op donderdagavond 21 februari 2019 presenteer ik mijn nieuwe roman in Hotel The Grand in Amsterdam. De toegang is helaas uitsluitend op persoonlijke uitnodiging. Vanaf deze dag ligt mijn roman ook in alle boekwinkels en start de verkoop online.